Eerste uitzending van MX Inside

Mark Tielemans, Etiënne Bax en Jeremy van Horebeek namen plaatsnemen tijdens de eerste uitzending van het gloednieuwe Motorcross Praatprogramma MX Inside.

Op dinsdag 26-februari ging deze show live. Mark Tielemans verdiende enorm veel respect van motorsport liefhebbers van over de hele wereld door als debutant aan kop te gaan in de kistklasse van de Dakar rally 2019. Helaas haalde de Boekelnaar (NL) de finish net niet door een flinke crash.
Etiënne Bax had zich ook iets anders voorgesteld van seizoen 2018. De titelverdediger zag de WK zijspan titel gaan naar de combinatie Vanluchene/Van den Bogaart en is uit op revanche. Hij praat ons bij over wat de zijspanwereld mag verwachten dit seizoen. Tot slot werd Jeremy van Horebeek het hemd van het lijf vragen over zijn Le Touquet ervaring én zijn nieuwe team voor het WK 2019!