Carnavalsmiddag Ospel in de Haaze-Hoof

OSPEL- De gezellige carnavalstijd is weer begonnen. Even alles opzij zetten en samen genieten van zang en vrolijke klanken. Dit is toch iets wat iedereen graag wil. Daarom organiseren wij als Zangkoor De Peelklanken, in samenwerking met de Coconblazers, weer een gezellige carnavalsmiddag voor de senioren van Ospel en omstreken.

Deze middag vindt plaats op donderdag 28 februari a.s. van 13.30 uur tot ±17.00 uur in de Haaze-Hoof te Ospel. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en/of een gezellig drankje kunt u genieten van zang, muziek en uiteraard ook buut.

De kleintjes van de school zijn natuurlijk ook weer aanwezig om de middag extra op te vrolijken en natuurlijk ook de prins van de Vlikkestaekers met zijn gevolg en de jeugdprins met zijn prinses, adjudanten en raad.

Zangkoor De Peelklanken en de Coconblazers hopen, samen met U, er weer een gezellige middag van te maken.

Graag tot ziens op donderdag 28 februari.

De entree is gratis.