Belastingspreekuur vanaf 18 maart Bibliocenter Weert

Belastingspreekuur vanaf 18 maart Bibliocenter Weert

Bibliocenter organiseert bijeenkomsten rondom het invullen van je belastingpapieren en de toeslagformulieren. Vanaf 18 maart tot en met 29 april is Wout van der Heijden elke maandag van 10 tot 12.00 uur in de bibliotheek Weert om je – op afspraak – te helpen. Bij het belastingspreekuur krijg je tips en kun je vragen stellen.

Heb je een concrete vraag over je belastingaangifte of over een toeslag? Kom dan naar het spreekuur en neem eventuele papieren (b.v. een jaaropgave) mee.
Het is helaas niet mogelijk om tijdens het spreekuur je hele aangifte in te vullen. Het spreekuur is op afspraak. Neem daarvoor contact op met Bep Bocken, programmamaker Bibliocenter, e-mail [email protected]

Het belastingspreekuur is gratis. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.