Jumbo en Bakkerij Heerschap sponsor ‘Gaan voor Goud’

WEERT – De komende tijd staan er weer een talloze mooie uitdagingen op de planning voor de talenten van Gaan voor Goud. Enkele voorbeelden zijn de Olympische Spelen kwalificatie voor turnster Vera van Pol, een tennisclinic van Jip van Assendelft, een boksclinic van Aito Koster, tafeltennisster Karlijn van Lierop neemt deel aan een groot internationaal toernooi in Zweden en er wordt op 25 maart een leuke activiteit voor alle sponsoren, vrienden en donateurs georganiseerd. Voldoende mooie momenten om naar uit te kijken.

Gaan voor Goud is blij met alle sponsoren. Mede door de bijdrage van sponsoren krijgen de Gaan voor Goud talenten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. De stichting is dan ook blij een nieuwe sponsor bekend te mogen maken: Jumbo Heerschap en Bakkerij Heerschap.

Zowel de sporters van Gaan voor Goud, als de medewerkers van Bakkerij Heerschap en Jumbo Heerschap, gaan iedere dag voor het allerbeste! Dit gezamenlijke streven is een mooie aanleiding om een samenwerking aan te gaan.

Foto: Nederweert24
(vl.n.r.) Gaan voor Goud bestuurslid Leon Vink, Guusje Vervoort van Heerschap Groep en tafeltennisster Karlijn van Lierop.

Vorig artikelDagkrabbel 56/365
Volgend artikelVDL Nedcar nadrukkelijk op zoek naar tweede automerk