Jubilarissen huldiging VC Fortutas

NEDERWEERT – Op zaterdagavond 23 februari zijn tijdens het Fortutas Feest “Back to the future” de jubilarissen van VC Fortutas gehuldigd. Voorzitter Niek Creemers richtte het woord tot de aanwezigen en had voor elke jubilaris een persoonlijk huldigingstekst gemaakt. Elke jubilaris kreeg een mooie attentie, een bloemetje en een oorkonde.

Marjolein Knapen, 15 jaar lid


Marjolein Knapen startte bij de vereniging op 27 september 1996 in de jeugd bij VC Fortutas. Na enkele onderbrekingen meldde Marjolein zich eind 2016 weer bij onze vereniging. Marjolein startte als jeugdlid en speelde in de meisjes jeugdteams C, B en A. Dit laatste was een combinatieteam met VC Boshoven. Daarna speelde zij met dit team ook nog als Nevobo dames 2.

In het seizoen 07/08 kwam Marjolein weer terug bij Fortutas en speelde ze drie seizoen in Nevobo dames 1 in de 2e klasse. Na een onderbreking van enkele jaren kwam zij weer terug in seizoen 16/17 bij Nevobo dames 1 en maakte daar het kampioenschap in de 3e klasse en de promotie naar de 1e klasse mee. Marjolein is op dit moment lid van de Technische Commissie. Marjolein, ik wil je graag huldigen voor je 15 jaar lidmaatschap bij VC Fortutas.

Lei Cuijpers, 25 jaar lid

Lei Cuijpers werd lid op 16 januari 1992 en is inmiddels 26 jaar lid van onze vereniging.

Hij speelde vele jaren bij de Heren Recreanten en behaalde met zijn team in de jaren 90 vele kampioenschappen. Door een hardnekkige blessure is Lei moeten stoppen met actief volleyballen en richt hij zich nu al vele jaren op het coachen van zijn team Recreanten Heren 2. In het seizoen 2007/2008 speelde hij zijn laatste wedstrijd bij RH2 in de 1e klasse. Het seizoen daarna startte hij als coach en in dat jaar won RH2 met Lei als vaste coach zelfs de fairplaybeker.

Lei was vele jaren een vaste kracht als chauffeur bij het opruimen na afloop van het Fortutas Buiten Volleybaltoernooi.

Lei, ik wil je graag huldigen voor 25 jaar bij VC Fortutas.

Wendy Smolenaers, 25 jaar lid

Wendy Smolenaers werd lid van de vereniging op 15 maart 1989. Ze speelde vele jaren in de jeugd van Fortutas. Zij is inmiddels 26 jaar lid van onze vereniging.

Na enkele jaren afwezigheid meldde Wendy zich in 2003 weer bij de vereniging en kwam zo te spelen bij de Nevobo dames 1. Na enkele jaren in dit team gespeeld te hebben ging Wendy bij de recreanten dames spelen en daar speelt ze op dit moment nog steeds.

Wendy is een betrokken lid bij de vereniging en is in al die jaren bij veel activiteiten aanwezig geweest als vrijwilliger. Haar dochter is inmiddels ook gestart met volleybal.

Wendy, ik wil je graag huldigen voor je 25 jaar bij VC Fortutas.

Vorig artikelPreensen regeren in Rogstaekersstad Weert
Volgend artikelDagkrabbel 55/365