ZPC Nederweert naar Horst voor Minioren-junioren deel 3

NEDERWEERT – Op zondag 17 Februari deed ZPC Nederweert mee aan de minioren-junioren wedstrijd deel 3 in zwembad de Berkel te Horst. Slechts een kleine groep zwemmers deed mee, maar daarom was het niet minder gezellig.

Onder begeleiding van Rianne en Sylvia gingen 5 zwemmers  beginnen aan deze wedstrijd. Iedereen was super gemotiveerd en alle 5 hebben ze heel goed gezwommen. Er zijn heel veel PR’s gezwommen, mooie keerpunten en mooie slagen gemaakt.

Super! Ondanks alle mooie zwemresultaten grepen sommigen net naast de medaille. Thessa Leijssen wist 3 medailles mee naar huis te nemen, 3de plaats 100 meter vlinderslag, 2de plaats 50 meter rugslag en 3de plaats 50 meter vrije slag!

Uitslagen van de andere zwemmers:

Quinty Damen: 100 mtr vrije slag 6de plaats (PR), en 100 mtr rugslag 6de plaats (PR)

Lotte Nies: 50 mtr vrije slag 5de plaats (PR), 50 mtr rugslag 6de plaats.

Tim Smits: 100 mtr vrije slag 4de plaats (PR), 100 mtr rugslag 6de plaats (PR)

Constance Verheijen: 100 mtr vrije slag 4de plaats (PR), 100 mtr rugslag 5de plaats (PR)

Vorig artikelDagkrabbel 51/365
Volgend artikel1954 – Bouw drukkerij Smeets