Prinsen te vroeg voor Rowwen Hèze

NEDERWEERT – Het tweede weekend van mei lijkt nog ver weg maar komt snel dichterbij. De Prinselijke hoogheden uit de gemeente Nederweert kunnen niet wachten tot het jubileumweekend van Eindse Boys begint. In een ludiek promotiefilmpje is te zien dat Prins Harm I van VV de Pinmaekers samen met Prins Berend I van CV de Bengels naar Nederweert-Eind fietst om daar het concert van Rowwen Héze bij te wonen.

Prins Bert I
Ook Prins Bert I van VV de Vlikkestaekers heeft zich verkeken in zijn drukke agenda. Hij denkt naar Sonntag im Süden te gaan maar komt bedrogen uit. Gelukkig is Prins Sander I van KV de Piepkukes aanwezig om teleurgestelde gezichten te voorkomen.

11 mei: Rowwen Hèze
De voorverkoop van het concert van Rowwen Hèze op zaterdag 11 mei loopt ontzettend hard. Voorkom ook  teleurstelling en bestel je tickets via www.jubileumweekend.nl

12 mei: Sonntag im Süden
Op zondagmiddag 12 mei zal het gratis toegankelijke Sonntag im Süden plaatsvinden. De band Woenderbaar neemt je middels een wervelende knotsgekke show mee op een muzikale rondreis door Duitsland. Op deze familiedag zal er uiteraard ook aan de kinderen worden gedacht.

Vorig artikelVoormalig MOB complex Weert worden bouwkavels
Volgend artikelWeer techniekonderwijs in Cranendonck