Nieuw fietspad tussen Nederweert en Asten

NEDERWEERT – De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de aanleg van een nieuw fietspad tussen het Limburgse Nederweert en het Brabantse Asten. Met deze verbinding is een nieuw deel van het fietsrondje Groot Peel voltooid.

Het fietspad over de Mussenbaan moet officieel nog geopend worden, maar wordt al volop gebruikt. Eindelijk een veilige verbinding voor fietsers naar de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel Buitencentrum De Pelen – De Groote Peel En een verbinding tussen Asten (Brabant) en Nederweert (Limburg). Fietspad is ook fijn voor oudere mensen die niet meer zo goed kunnen wandelen en toch willen genieten van de natuur

Op vrijdag 22 februari wordt het fietspad officieel in gebruik in aanwezigheid van gedeputeerde Eric Geurts en de wethouders Peter Koolen (Nederweert) en Theo Martens (Asten).

Foto: Marijke Vaes

Vorig artikelInschrijving grote optocht Ospel verlengd!!
Volgend artikelAanmelden voorgezet onderwijs