Max Verstappen rijdt in Barcelona 128 ronden

Max Verstappen heeft de eerste testdag in Barcelona afgesloten met een respectabele hoeveelheid van 128 ronden achter zijn naam. De Aston Martin Red Bull Racing-coureur kwam tot de vierde tijd (1:19.426). Sebastian Vettel was met 169 ronden het meest productief en ook het snelst (1:18.161).

“Ik keek ernaar uit om met de RB15 aan de slag te gaan, omdat het een nieuwe start is met Honda als nieuwe motorleverancier. Alles werkte prima en ik heb veel ronden kunnen rijden, dus daar ben ik blij mee. Dat lukt niet altijd op een eerste dag. Het zijn echter pas de eerste kilometers, dus veel meer kan ik er nog niet over zeggen”, vertelt Max even nadat de finishvlag gezwaaid is.

Hij vervolgt: “Tot dusverre gaat het goed en de auto voelt okay. We blijven eraan werken om ons te verbeteren, net zoals iedereen. We willen de auto en motor nog beter leren begrijpen. We hebben eigenlijk geen problemen gehad en ons programma kunnen afwerken. Het was een goede eerste dag.”

BRONVerstappen.nl
Vorig artikelAanmelden voorgezet onderwijs
Volgend artikelDagkrabbel 50/365