Optreden Schola Cantorum van het Ward-Instituut

OSPEL – Op zondag 17 februari om 10.00 uur luisterde de Schola Cantorum van het Ward-Instituut de Gregoriaanse mis op in een volle parochiekerk van Ospel. De 22 leden van het koor – veelal ook actief in hun eigen parochie – komen uit de regio Noord-Brabant-Limburg en zijn enthousiaste zangers van het gregoriaans.

Gregoriaanse mis in de parochiekerk van Ospel

Zij willen als Schola de publieke belangstelling voor het gregoriaans stimuleren en kerkgangers deelgenoot maken van de eeuwenoude liturgische gezangen. De 22 leden van de Schola komen uit alle windstreken van Limburg en Brabant. Het zijn enthousiaste zangers van het gregoriaans, van wie velen in hun eigen woonplaats koorleider of zanger zijn.

www.scholawardinstituut.nl

Lees ook:

Schola Cantorum van het Ward-Instituut treedt op in Ospel