Boorebâl 2019: Tessa Geelen en Jasper Heesakkers boorebroêdspaar

WEERT – Het was weer spannend: ‘Weem zoejje ut zeen?’, inmiddels weten we het. Het stralende bruidje is niemand minder dan -wethouder- Tessa Geelen en de bruidegom is -Kanseleer- Jasper Heesakker. 

Voorafgaand aan de uitroeping was er in een aantal horeca zaken de gelegenheid om  booremoos eten en van daaruit trok men om 19.45 uur onder begeleiding van muziekkapellen naar de Markt voor de bekendmaking van de boerenfamilie.

Op het podium voor Brasserie d’Oude Markt startte de Umbelder om 20.00 uur met de uitroeping van de ouders, getuigen en uiteindelijk het bruidspaar 2019. Aansluitend zal Preens Frank 2e het onwettig huwelijk sluiten waarna de Daeke het kerkelijk huwelijk zal inzegenen. Na afloop van deze ceremonie werd er aan de familie met bruidspaar een receptie aangeboden. Vervolgens trok de boerenfamilie onder de tonen van een joekskapel de stad in alwaar men in de bezoekende horecagelegenheden de bruiloft verder werd gevierd.

Vanavond om 24.00 uur zal de ambtenaar van de Burgerlijke stand (Preens Frank II) het huwelijk ontbinden en het bruidspaar weer met beide beentjes op de grond zetten.

Het gezelschap bestond dit jaar uit:
Bruid: Tessa Geelen (Wethouder Sport en recreatie Gemeente Weert) met als bruidegom: Jasper Heesakkers (Raadslid Gemeente Weert). Getuige van de bruid: Ivonne Hendriks (SJG Weert). Getuige van de bruidegom: Dennis Stultiens (Brandweer Weert). Ouders van de Bruid: Ivo van Dooren (Gynaecoloog SJG Weert) en Irene Bors (Ambtenaar van de Burgerlijke stand): Ouders van de Bruidegom: Ton Barents (Gemeente Weert) en Petra Janssen – van Tuel. (SJG Weert)

BRONRogstaekers
Vorig artikelDagkrabbel 49/365
Volgend artikelInschrijving grote optocht Ospel verlengd!!