ZPC te gast in Haelen

NEDERWEERT/HAELEN – Zondag 10 februari jl; de 3e competitiewedstrijd van dit seizoen. We zijn met een erg uitgedunde groep zwemmers te gast in Haelen. Een kleinere locatie, welke goed gevuld wordt door alle zwemmers van de verschillende verenigingen. Helaas betekende dit voor de aanwezige supporters dat ze vanaf de kantine de wedstrijd moesten volgen. Het zicht was voor hun beperkt.

De aanwezige zwemmers hebben hun uiterste best gedaan om de ‘schade’ van onze beperkte bezetting zo klein mogelijk te houden. Ondanks de mooie prestaties konden ze niet voorkomen dat we in de ranking een stuk zijn gedaald. We zijn nu op de 13e plek terecht gekomen. Dit is 1 plek verwijderd van degradatie!!

Gelukkig kunnen we vanaf 18 februari a.s. weer gebruik gaan maken van onze eigen trainingsaccommodatie en onze vertrouwde trainingsuren. Laten we er met z’n allen nog even hard voor aan de slag gaan om bij de laatste competitiewedstrijd weer met een fit en compleet team aan de start te verschijnen zodat we degradatie kunnen voorkomen. Het zou toch erg fijn zijn wanneer we, ondanks alle tegenslagen/hindernissen van de afgelopen periode, het seizoen goed afsluiten.

Noteer dan ook de volgende wedstrijddatum: 24 maart 2019 vetgedrukt op je kalender!!!

De volgende ereplaatsen zijn behaald;

Koen van der Wallen: 50mrt vlinderslag 3plaats, 100 mtr rugslag 3plaats.

Loes Mennen: 200 mtr schoolslag 3plaats, 100 mtr rugslag 3plaats.

Femke de Wit: 200 mtr schoolslag 2plaats, 100 mtr rugslag 2epl, 50 mtr vlinderslag 2plaats.

Danique Klomp: 100 mtr vlinderslag 2plaats, 200 mtr wisselslag 1plaats.

Dyonne Klomp: 100 mtr vrije slag 1plaats, 200 mtr wisselslag 1plaats.

Aron Snellen: 100 mtr rugslag 3plaats .

Estafettes:

Heren 100 mtr vrije slag:

Tom Linsen, Jelmer van Hulsen, Stefan de Leeuw en Koen van der Wallen 5e plaats.

Dames 100 mtr vrije slag:

Femke de Wit, Loes Mennen, Danique Klomp, Dyonne Klomp 1e plaats.

 

Vorig artikelJAN stelt vragen over rubberverwerker Kargo/Dutch Green Carbon
Volgend artikelHuisvesting arbeidsmigranten nodig, maar hoe?