Foodstock Weert uitgebreid met extra dag

WEERT – Het Foodstock Festival komt deze zomer voor het derde jaar op rij naar Weert. Dit jaar met een extra dag. Het Stadspark is van 7 tot en met 10 juni het fantastische decor voor een weekend lang genieten van eten, drinken en muziek.

Omdat 2019 een jubileumjaar is voor zowel Foodstock als Woodstock (een belangrijke inspiratiebron) pakt de organisatie van het foodtruck festival extra groots uit. Er is een nieuwe huisstijl gelanceerd en op basis hiervan heeft ook de complete decoratie van het terrein een facelift gekregen.

Kinderplein
Daarnaast zal het kinderplein nog verder worden uitgebreid voor nog meer speelplezier voor de allerkleinsten. Om de service richting de bezoekers nog verder te verbeteren is het muntensysteem afgeschaft en zijn overgebleven munten dus verleden tijd.

MLA maakt twee jaar geleden deze reportage.

Terugblik Foodstock 2017 from Storyhunter on Vimeo.