Tattoo expo Maastricht 2019

MAASTRICHT – Op zaterdag 16 en zondag 17 februari is het weer zover. De Tattoo expo Maastricht gaat van start in MECC Maastricht. Tattoo Expo Maastricht is een niet te missen evenement voor alle tattooliefhebbers. Met ruim 70 tatoeëerders uit binnen- en buitenland belooft het weer een waar spektakel te worden.

De tattoo artiesten komen uit alle windstreken van de wereld om hun kunsten te vertonen.
Hierdoor is er een grote diversiteit in stijlen en technieken te zien. Uiteraard is er de moderne manier van tatoeeren met een tattoo machine, maar ook traditionele technieken waarbij de tattoo met een naald aan een stok wordt aangebracht bijvoorbeeld. Naast het bewonderen van de tattoo kunst is het ook mogelijk om zelf een tatoeage te nemen.

De Snorrensalon
Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers voor retro haircuts en old school shaves. Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien. Het goede doel van dit jaar wordt vertegenwoordigd door de Dierenambulance Limburg Zuid. Zij bieden hulp aan alle dieren in nood.

Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie op:
www.tattooexpo.eu Openingstijden: Zaterdag 16 februari van 11.00 – 22.00 en zondag 17 februari van 11.00 – 20.00 | Entree:Toegang kost €15,- Weekend pasje kost €26,=
Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.

Vorig artikelGemeente Kinrooi zoekt projectontwikkelaar
Volgend artikelJohn Giesen nieuwe projectmanager gebiedsontwikkeling OML