Mooie opbrengst statiegeldactie voor Ospel Steunpunt

OSPEL – De Stichting Ospels Steunpunt heeft dankzij de statiegeld actie een mooi bedrag van  € 725,-mogen ontvangen. Wij willen hiervoor de mensen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt, iedereen die het statiegeld aan onze stichting heeft gedoneerd, inwoners van Ospeldijk, Ospel en de supermarkt COOP in Ospel.

Ondersteuning voor het project ‘Koffie en Kalle’

Dit geld zal met name worden gebruikt voor ons project “Koffie en Kalle”. Een initiatief om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen.  Elke donderdag van 14.00 – 16.00 uur staat voor je de koffie, thee en een koekje klaar bij de gezellige zitjes in het middengedeelte van Haaze-Hoof.

Tevens is er de mogelijkheid om samen met een vrijwilliger een spel te spelen of gewoon een praatje te maken. In de hal van het gemeenschapshuis staat een boekenkast met ruilboeken.

Mocht u thuis een boek gelezen hebben dan kan dit geruild worden voor een boek uit onze boekenkast.

Kom gerust eens kijken, ieder is van harte welkom.