Gemeente Kinrooi zoekt projectontwikkelaar

Molenbeersel - Kinrooi

KINROOI | MOLENBEERSEL – Schuin tegenover Villa Pax in Molenbeersel krijgt de gemeentelijke verkaveling steeds meer vorm. Op 4 februari besliste de gemeenteraad van Kinrooi om het gedeelte tussen de nieuwe bouwplaatsen en de Weertersteenweg te verkopen als projectzone. Dit gebeurt onder strikte voorwaarden waardoor het project zal beantwoorden aan een nieuwe woonbehoefte.

Burgemeester Jo Brouns: “Uit onze recente woonbehoeftestudie is gebleken dat er een grotere nood is aan kleine woningen. Senioren die liever kleiner gaan wonen, starterswoningen voor kleine en jonge gezinnen of alleenstaanden die een huis op maat zoeken: een- of tweepersoonswoningen worden vaak gezocht maar nog te weinig gevonden. Hier zal op termijn verandering in komen door deze projectzone van 6738 vierkante meter in de markt te zetten.” De 60 are tussen de Weertersteenweg en de nieuwe gemeentelijke verkaveling in Molenbeersel zal als projectzone verkocht worden.

Vorig artikelDe droomwereld van illustrator Saman Dezai
Volgend artikelTattoo expo Maastricht 2019