Vereniging Treinreizigers Vervoer pleit al jaren voor grensoverschrijdend treinvervoer

REGIO – Steeds meer politieke partijen en maatschappelijke organisaties pleiten voor grensoverschrijdend trein vervoer. De Vereniging Treinreizigers Vervoer pleit hier al jaren voor en neemt ook actie.

Verbazend is dat, ondanks alle aandacht voor dit onderwerp, de treinreiziger over de grens nauwelijks weet heeft over welke aantrekkelijke mogelijkheden zijn om de grens over te steken en bij de buren de trein te pakken. De parkeerplaatsen bij veel stations in de grensstreek o.a. Hamont, Neerpelt en Lommel zijn zelfs helemaal gratis.

De Vereniging Treinreizigers Vervoer (vTv) wil graag mee bekendheid geven aan de vele vervoersarrangementen die er zijn voor treinen vanuit Nederland in België. “Of de mensen niet gewoon zijn  buitenlandse websites te bezoeken of de berichten in de media van over de grens niet meekrijgen?” Vraagt secretaris Peter Couwenberg van vTv zich af. Zijn Vereniging wil daar in ieder geval graag wat aan doen.

Lees hier verder >>

Vorig artikelAfscheid van Peter Massee
Volgend artikel1946 – Wieërter Stadsvastelaovendj