Kefee de Hermeni-j brengt 18 meter lange ode aan vastelaovendj

WEERT – Op zaterdag 9 februari worden om 15.00 uur in Kefee de Hermeni-j in Weert een aantal unieke, semi-permanente, wandpanelen onthuld.

Het interieur van het oudste cafépand van Weert is gedurende de vastelaovendjperiode aangekleed met vele, nog nooit eerder aan het grote publiek getoonde foto’s, posters, platenhoezen en andere unieke afbeeldingen (vanaf 1897 tot heden) uit de archieven van VV de Rogstaekers en Pierre Linssen én de logo’s van alle officiële Vastelaovendjverenigingen uit de gemeente Weert.

Ode
De in totaal 18 meter lange ‘ode aan de Wieërter vastelaovendj’ zal zaterdag onthuld worden in het bijzijn van o.a. VV de Rogstaekers en oud-kastelein Rob van Dooren. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om bij de opening van ‘Vastelaovendjkefee De Hermeni-j’ aanwezig te zijn, of om op een ander moment te komen kijken naar de prachtige collectie beelden uit de Wieërter vastelaovendj.