Strijd om Konnekt’os MVO-prijs 2019 gaat van start

Winnaars MVO-prijs in 2016: Happy Ei Archieffoto

REGIO – Op 1 april reikt Konnekt’os hem weer uit, die felbegeerde (tweejaarlijkse) prijs voor het bedrijf dat het meest vooruitstrevend is op het gebied van sociaal ondernemen. Alle bedrijven in Midden-Limburg en Cranendonck die maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen meedingen naar deze prijs. De prijs is in het leven geroepen om MVO onder werkgevers en MKB in onze regio te stimuleren, Best Practices te belichten en koplopers in het zonnetje te zetten. Founders en partners van Konnekt’os – maar ook bedrijven die (nog) geen partner zijn –  maken kans op de prijs.

De verkiezing levert hoe dan ook publiciteit en niet te vergeten bedrijfstrots op. Indien u doordringt tot de halve finale, ontvangt u bovendien professioneel advies om nóg meer uit uw MVO-beleid te halen. Mocht u de finale halen, dan maken we daarnaast kosteloos een bedrijfsfilm voor u en de winnaar mag zich twee jaar lang de meest Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Midden-Limburg en Cranendonck noemen!

Hoe werkt het?
Dit jaar gaat het net iets anders dan voorgaande jaren. Ditmaal hoeft u zich niet zelf aan te melden, maar wórdt uw bedrijf aangemeld door een team van Konnekt’os. In het team zitten o.a. afgevaardigden van het WSP, Westrom, Risse Groep en Werk.Kom. Tevens is er een professionele jury samengesteld bestaande uit de winnaar van de vorige MVO-prijs en vertegenwoordigers van een aantal gerenommeerde bedrijven uit de regio. U hoeft (nog) géén partner van Konnekt’os te zijn om mee te dingen naar de prijs.

Wie weet behoort u tot de genomineerden. Wilt u meer weten over de MVO-prijs, de selectiecriteria en het proces? Klik hier

Vorig artikelSensatie in 1897, olifanten in de stad Weert
Volgend artikelMuzikale middag voor senioren met live muziek