Kaartverkoop voor ‘De Wieërter 11’

WEERT – It giet opnôw oan! Op carnavalsmaandag 4 maart zal voor het vierde jaar op rij ‘De Wieërter 11’ door de Weerter binnenstad trekken! Dit jaar geheel in het thema van Moulin Rouge.

Zaterdag 02 februari zullen de kaarten in de verkoop gaan. De start hiervan is om 11:11 uur bij café de Stuiterbal op de Oelemarkt. Zorg dat je er op tijd bij bent, er zijn namelijk maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP=OP. Let op: Per persoon kunnen er maximaal 6 kaarten gekocht worden en er kan uitsluitend contant betaald worden.

Kaarten zijn te verkrijgen voor €20,- per stuk, in ruil hiervoor krijgt de deelnemer bij iedere deelnemende kroeg één consumptie, en bij inlevering van een volle stempelkaart het felbegeerde Wieërter 11 herinneringsspeldje.

De Wieërter 11 in het kort
‘De Wieërter 11’ is een kroegentocht die met veel spektakel en humor langs 11 deelnemende cafés in de Weerter binnenstad zal trekken. Uiteraard is er net zoals bij de echte Elfstedentocht een persoonlijke stempelkaart voor iedere deelnemer. Op vertoon van deze stempelkaart ontvang je bij ieder deelnemend café een drankje (fris of bier) en uiteraard een stempel. Bij een volle kaart krijg je dan aan het einde van de tocht het felbegeerde en unieke ‘Wieërter 11’-speldje.

De tocht wordt voorgegaan door een mobiel podium vol muziek / humor en trekt als een georganiseerde stoet door de stad. Tijdens deze tocht zullen ook diverse echte Weerter artiesten hun opwachting maken.

Meer informatie: www.wieerter11.nl of www.facebook.com/dewieerter11

Vorig artikelTaakstraf van 100 uur geëist tegen potloodventer uit Nederweert
Volgend artikelJaarprogramma de Annex 2019 gepresenteerd