Virgil Nagel met paaldansact door in Holland’s Got Talent

WEERT – Virgil Nagel uit Weert heeft afgelopen zaterdag met zijn paaldansact zijn auditie goed volbracht. Paul de Leeuw was wat kritisch en stemde nee, Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Dan Karaty stemde met ja maar gaven de danser wel wat huiswerk mee.

Er keken afgelopen zaterdag bijna 1,5 miljoen mensen naar Holland’s Got Talent en de filmpjes waarin Virgil presentator Humberto Tan uitdaagde om ook aan de paal te gaan hangen werd gepost door RTL4 en Tan zelf en mocht rekenen op ruim 100.000 likes. Nagel kreeg veel positieve reacties: ‘Felicitaties van (oud)leerlingen, collega’s bekende en onbekenden. Mijn telefoon heeft overuren gemaakt!’

Holland’s Got Talent is iedere zaterdag te zien vanaf 20.00 uur op RTL4.

Vorig artikelWoonwensenonderzoek woonwagengemeenschap uitgevoerd
Volgend artikelKennis maken met hockey? Schrijf gratis in voor het Funkey Fiësta