Kennis maken met hockey? Schrijf gratis in voor het Funkey Fiësta

WEERT – Zondag 10 Februari van 10.00-11.30 organiseert H.V. Weert het Funkey Fiësta! Het Funkey Fiësta is een gratis kennismakingsmoment voor kinderen van 4 t/m 10 jaar met de hockeysport en de hockeyvereniging.

Er worden verschillende spelletjes gedaan, begeleid door de trainers van H.V. Weert. Daarnaast wordt er natuurlijk gezorgd voor een drankje en iets lekkers. Het Funkey Fiësta zal plaats vinden in gymzaal de Bengele in Nederweert. Het adres hiervoor is Bengele 8, Nederweert (Let op: Binnen/gym schoenen verplicht).

Kinderen kunnen zich inschrijven door te mailen naar [email protected] Graag de leeftijd vermelden bij de inschrijving.

Vorig artikelVirgil Nagel met paaldansact door in Holland’s Got Talent
Volgend artikelRecept van de week: Ossobuco