Vier artiesten uit Weerterland in finale CMC Alaif 2019

HEERLEN – Vier artiesten uit het Weerterland hebebn de finale van CMC Alaif op zaterdag 2 februari in Heerlen bereikt.

In de categorie ‘origineel’ staan twee Weertenaren in de finale: Mark Gruijthuijsen met 60.000 Maeter en Stefan Wolter met Dit És Zoeë Schoën. Ze strijden onder meer tegen Celine Kuepers uit Nederweert met Dae Kik. In de categorie ‘covers’ is Ron van Richting Roy met Höf ’t Glaas uit Ell te vinden.

Finale
CMC Alair is een provinciaal ‘vastelaoves leedjeskonkoer’ georganiseerd door carnavalsmuziek.com en biedt artiesten een extra podium om zich te profileren ten aanzien van het publiek. De finale vindt plaats in Cultureel Centrum Corneliushof Heerlerheide in Heerlen. Er zijn nog kaarten te verkrijgen.

Vorig artikelWeekblad voor Nederweert week 4
Volgend artikelPolitie treft 266.000 erectiepillen aan in loods Swalmen