Programma Theaterboerderij Boeket bekend

NEDERWEERT _ Op 15 januari ging het eerste deel van het programma van Theaterboerderij Boeket online. Een zeer gevarieerd programma met meerdere artiesten uit de regio zoals The Nag’s Head, Theatergroep Strapatsen en de kindervoorstelling van de Theaterkist.

Maar ook namen buiten de regio hebben een plek in de programmering, waaronder de cabaretiers Mark van de Veerdonk en Fabian Franciscus en kleinkunsttrio Rouxlala, waar weliswaar, de inmiddels uitgevlogen Weertse, Danielle Absil onderdeel van uitmaakt.

Fabian Franciscus binnen één dag uitverkocht
Cabaretier Fabian Franciscus wist binnen 1 dag de zaal uit te verkopen met zijn voorstelling ‘Vlafeest’. Fabian is cabaretier en autist. En zo blijkt, een goede combinatie voor een uitverkochte zaal. Voor de overige voorstellingen zijn nog wel kaarten beschikbaar. Eind maart wordt het tweede deel van het programma verwacht.

Genieten van puur theater
Bij een bezoek aan Theaterboerderij Boeket kom je niet alleen voor de voorstelling. Maar ook voor de hele ambiance op deze prachtige locatie. De tuin rond de boerderij is aangelegd als boeren tuin met een moestuin, fruitboomgaard, ven en veel wilde planten en struiken. Bezoekers kunnen voor en na de voorstellingen ronddwalen in die natuurtuin. Er wordt ingespeeld op kleinschaligheid waar natuur en cultuur hand in hand gaan. Een warm welkom, betaalbare prijzen en direct contact met de artiesten zijn belangrijke speerpunten voor dit theater.