Vanaf 1 februari bij de KoffieBoekerij: ‘uitgestelde koffie’

Uitgestelde koffie. Eentje voor mij, eentje voor jou! Vanaf 1 februari bij de KoffieBoekerij

Als je in het koffiecafé van Bibliocenter Weert een drankje voor jezelf doet, dan kun je voortaan tegelijk een “uitgestelde koffie”  kopen voor een ander. Daarvoor kan je vanaf 1 februari terecht in de KoffieBoekerij van Bibliocenter. Wethouder Martijn van den Heuvel zal om 11.15 uur de eerste uitgestelde koffie kopen.

Het idee is eenvoudig. De uitgestelde koffie doe je cadeau. Aan een ander die het niet zo breed heeft. Aan een onbekende die zin heeft in een lekker kopje koffie. Dat is een “uitgestelde koffie”.

Een uitgestelde koffie koop je  tegelijk met jouw kopje koffie. De uitgestelde koffie wordt genoteerd op een magneetbord met buttons. Zo is meteen te zien hoeveel uitgestelde koffies beschikbaar zijn.

Zit je krap bij kas en zin in een lekkere koffie? Vraag in de KoffieBoekerij of er nog uitgestelde koffie is. Het wordt voor jou geregeld. Ooit begonnen in Napels. En nu ook in Weert, in de KoffieBoekerij van Bibliocenter.

Vorig artikelLimburgs Kampioenschap dressuur in Reuver
Volgend artikelMilitaire oefening in Cranendonck van 28 januari tot en met 1 februari