Jamie Dankers nieuwe jeugdprinses V.V. De Schäöpkes

De adjudantes die Jamie Dankers met deze drukke dagen terzijde zullen staan zijn haar nichtje Edney Wacanno en vriendinnetje Lotte Melnik.

WEERT – In ’t Groenewoud is zaterdag 19 januari op ‘t Lemkesbâl in een gezellig en sfeervol Gemeenschapshuis Groenewoud de nieuwe jeugdprinses van V.V. De Schäöpkes uitgeroepen. Het is de 10-jarige Jamie Dankers, dochter van Danny en Edny Dankers-Wacanno. Samen met haar vader, moeder, hond Gizmo en poezen Aila en Maila woont zij aan de Johanna van Meursstraat. Zij heeft een zus Melissa en twee broers Brantley en Laurens.

Zij is leerling in groep 6 aan de Basisschool Aan de Bron. Naast Vastelaovundj gaat zij graag paardrijden bij Manege Laar en Team Verheyen. Maar haar allergrootste hobby is dansen bij Fresh. Daarom heeft zij de ‘Orde van “’t Swingendj Perdje’ ingesteld. Haar adjudantes die haar met deze drukke dagen terzijde zullen staan zijn haar nichtje Edney Wacanno en vriendinnetje Lotte Melnik. Samen zullen zij de jeugd in ’t Groenewoud voorgaan onder haar devies ‘Vör os gein streetdance en ’t perdje op stâl, want vae gaon swinge op eeder Vastelaovundj bâl’.

Jeugdpreenses Jamie I wenst iedereen ‘unne gooje Vastelaovundj’.

Vorig artikelTips om jouw auto te verkopen in Midden-Limburg
Volgend artikelWijkagent Joost-Jelmer Kasper neemt afscheid van Nederweert