Humorvolle ‘Beer mét Balle show’ in Theater de Huiskamer

WEERT – Kepèl Gootgemootj presenteerde zondag voor het allereerst in Theatercafé de Huiskamer de ‘Beer mét Balle show’.

Op deze middag was vanaf een uur of twee het poduim afwisselend bezet door mensen die sketches, quizzen die veelal in het teken stonden van het raden van popmuziek en carnavalsmuziek en muziek maakten. Naast Kapel Gootgemoot-j stonden er nog andere artiesten op het podium waaronder Jos van Dooren en vele anderen.

Gebaktballetjes
De presentatie werd verzorgd door Henk & Anton Moonen die vol enthousiasme iedereen aankondigde en zelf ook ervan genoten! Gehaktballetjes werden op schalen rondgedeeld en voor diegene die na het geroep om enige “Stilte!” nóg hun mond niet konden houden, was er uiteraard een “Lult-j-neet-Lolly!”; de humor zat er dus goed in!

Gezelligheid
Ook buiten de deur van het Huiaskamer Theater was het genieten en lachen, want mensen hadden soms letterlijk verkoeling gezocht, omdat het binnen met zo’n geweldig gezellige drukte erg warm was. Maar zelfs dáár werd er lovend over de ludieke optredens gepraat en werd de nodige grap gemaakt, alvorens de winterse kou weer te verruilen voor de gezelligeheid binnen. Kortom: de sfeer zat er erg goed in, evenals de drank en de nodige “ballen”.

Tekst en foto’s: Rob Timmermans © Midden Limburg Actueel