Maria Hoop in Ospel uitgeroepen tot ‘Kern met Pit’

OSPEL – Vandaag was ‘Kern Met Pit’ te gast in ons mooie Doospel! Vanmorgen presenteerden de genomineerden voor editie 2019 zich en vanmiddag was editie 2018 aan de beurt. De presentatie van Ramon Vaes onder de noemer Doospel Verenigt’ werd wederom met applaus ontvangen.

Maria Hoop uitgeroepen tot Kern met Pit 2018

In onze eigen Haaze-hoof werd door gouverneur Bovens om 15.30 bekend gemaakt wie zich voortaan Kern met Pit 2018 mag noemen. De titel ging naar Maria Hoop naar het project De Hoeskamer. Een mooie opkomst in de Haaze- Hoofwaar waar natuurlijk ook de ronde missen Fabiënne en Chimène van Lieshout van Tour Doospel niet mochten ontbreken. Zij gingen samen met de winnaars op de foto.

Het doel is om verenigingen en stichtingen binnen de kern Ospel(dijk) te verbinden om er samen sterker van te worden. Dit kan met kleinere initiatieven, maar ook opzetten van grote gezamenlijke activiteiten waarbij gebruik gemaakt wordt van elkaars krachten, ervaringen en leden. Kortom Doospel Verenigt!

Vorig artikelVerdovende middelen gevonden, bewoner aangehouden
Volgend artikelTweede verenigingscompetitie ZPC seizoen 2018-2019