Vertelvoorstelling tussen de boeken 2 februari voor peuters en kleuters Een huis voor Harry Bibliocenter Weert

Vertelvoorstelling tussen de boeken 2 februari voor peuters en kleuters Een huis voor Harry Bibliocenter Weert

Van 23 januari tot en met 2 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. Dit jaar met het Prentenboek van het jaar Een huis voor Harry van Leo Timmers. Kom gezellig naar de  interactieve vertelvoorstelling tussen de boeken bij Bibliocenter Weert. Op zaterdag 2 februari van 14.30 tot 15.15 uur is voor peuters en kleuters en hun ouders of verzorgers de belevingsvoorstelling van Wapperkids.  Stilzitten hoeft niet. Rennen, trekken, zoeken… dat wel! Aanmelden op www.bibliocenter.nl/agenda. Deelname 5 euro.

In de voorstelling gaan peuters en kleuters met gebaren op ontdekkingstocht door drie prentenboeken die allemaal te maken hebben met verdwalen en weer veilig thuis komen. Een huis voor Harry is één van prentenboeken in de voorstelling. Wapperkids heeft er een eigen liedje bij gemaakt. Harry is een kater. Hij is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad.

Cadeautje bij een gratis jeugdlidmaatschap

Tijdens de Nationale Voorleesdagen krijgen peuters en kleuters een leuk welkomstcadeautje (zolang de voorraad strekt) bij het aangaan van een gratis lidmaatschap. Inschrijven kan bij elke vestiging of online

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat bij Bibliocenter, nog meer dan normaal, het voorlezen aan kinderen die nog niet kunnen lezen centraal.