Baboesjka-middag, film, reisverhaal Trans Mongolië Express, reisbureau in Ruslandweek bij Bibliocenter

Baboesjka-middag, film, reisverhaal Trans Mongolië Express, reisbureau in Ruslandweek bij Bibliocenter

De focus ligt op Rusland tijdens de Ruslandweek van 16 t/m 25 januari bij Bibliocenter. In de bibliotheek Weert zijn allerlei activiteiten georganiseerd rondom Rusland. Reserveer je plaats op www.bibliocenter.nl/agenda.  Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert.

  •  Onegin: film zaterdagmiddag 19 januari 14.00-15.45 uur. Schitterend kostuumdrama naar het bekende verhaal van Aleksander Poesjkin. Over Onegin, aristocratisch dandy in het Rusland van de 19de eeuw. Hij heeft geen aandacht aan de vrouw die verliefd op hem is en verspeelt zo de mogelijkheid om een diepe en blijvende liefde te ervaren. Met Ralph Fiennes en Liz Tyler. Entree 5 euro.
  • Reisbureau gespecialiseerd in Ruslandreizen en de voormalige Sovjetrepublieken: voorlichtingstand 19 januari 10.00 -16.00 uur.
  • Baboesjka-middag: voorlezen en knutselen voor kinderen 23 januari 14.45-15.45 uur. Kom luisteren naar een Russisch verhaal en knutsel een baboesjka-pop.
  • De Trans Mongolië Express: KoffieSpeciaal reisverhaal 24 januari 30-16.00 uur Treinreis vanaf Moskou dwars door Siberië, een kort verblijf in Mongolië tot in Peking. Verteld door Arjanne van Voorst aan de hand van haar foto’s. Entree 7,50 euro.

 

Vorig artikelVertelvoorstelling tussen de boeken 2 februari voor peuters en kleuters Een huis voor Harry Bibliocenter Weert
Volgend artikelBrand in transformatorhuis bij Nyrstar in Budel