Richard de Hoop uit Weert genomineerd voor ‘Spreker van het Jaar’ in Duitsland

Richard de Hoop. Foto via Facebook

WEERT – Richard de Hoop is als enige Nederlander genomineerd voor de titel ‘Spreker van het Jaar’ in Duitsland. De Weertenaar staat tussen Duitse grootheden zoals Jörg Löhr, Joey Kelly, Bodo Schäfer en Edgar Geffroy.

De eerste ronde in de race om de ‘Red Fox Award’, zoals de prijs heet, is een publieksstemming. Op zijn Linkedinpagina roept Richard iedereen op te stemmen.

Spreker
Richard staat al 24 jaar op het podium als spreker. In 16 landen heeft hij meer dan 500.000 mensen van 50 verschillende nationaliteiten toegesproken. Onder meer in Duitsland heeft hij meerdere malen presentaties gegeven. Met zijn presentaties wil hij mensen uitdagen tot het leveren van topprestaties.

Vorig artikelStamtäöfelkes aflevering 34: Lînks of rechs?
Volgend artikelUitbater Café de Brouwer opent restaurant op de Oelemarkt