Preens Jos I van V.V. Vreug of Laat

WEERT – Jos Stultiens is de nieuwe prins van V.V. Vreug of Laat. Hij is 64 jaar, geboren in Tungelroy en getrouwd met Hetty van Kimmenade.

Samen hebben ze drie kinderen: Davy, Patrick en Angela. Zij zijn ook meteen zijn adjudanten. Verder hebben Hetty en Jos vier kleinkinderen.

“Dagelijks veeg ik alle straten zuiver met een veegwagen en ben werkzaam bij Risse-Vebego Groen”, zet Jos. “Mijn hobby is lekker uit eten met een lekker potje bier, op de bank tv kijken samen met de vrouw en zondagochtend uren computeren aan tafel met een bakje koffie.”

Weert
Op de leeftijd van 5 jaar is Jos verhuisd naar Weert. Zijn jeugd heeft zich het meest afgespeeld op Keent. “Ik heb zelf in mijne jeugd gevoetbald bij Megacles, Moesel en Cresentia. Mijn vader was Toon Stultiens van de Theuniskapelstraat en mijn moeder was Nel Lenaers uit Tungelroy (haar bijnaam was Theunissen Nel).”

Het devies van Jos is: “Ich laot mét dieës daag de vaegwâge staon, um doeër ut Wieërterland te gaon.”
Orde van: “Un groeëte pot beer.”