Peelklokje week 2 online

OSPEL – Lees hier het Peelklokje week 2 online. De kerkdiensten van 9 tot en met 19 januari

KERKDIENSTEN 9 – 19 januari   

Zaterdag 12 januari, 

19.00 (Samenzang)

jrd Harry Duijts.

Zondag 13 januari, Feest van de Doop van de Heer,

10.00 (Samenzang)

ghm Sjeng Feijen en Hanna Feijen-Valks,
zwd Martha van Hulsen-Hekers.

Donderdag 17 januari, H. Antonius, abt,

19.00 voor de zieken.

Zaterdag 19 januari, 

10.00 Jaarfeest van Handboogvereniging Wilhelmina,

voor levende en overleden leden en het welzijn van de vereniging.

19.00 (Samenzang)

Graad Kessels (verjaardag),
Sjaak Reijnders (verjaardag),
zwd Guull Janssen.

ACOLIETEN :

  1. 12 jan. 19.00 : Mathijs van Lierop, Edwin van Rooijen;
  2. 13 jan. 10.00 : Willem en Pieter Tullemans;
  3. 19 jan. 19.00 : Tom en Stan Dirks.

LACH WAT MEER :

Mensen lachen te weinig. Ze lopen zo somber over straat, liggen zo lusteloos voor de beeldbuis en kijken moe en verveeld naar de duurbetaalde lach van de reclamemeisjes en -jongens.

We hebben niet alleen zure regen, maar meer nog zure gezichten. Het wordt tijd dat de mensen eens voor de spiegel gaan staan om te zien hoe lelijk zij worden als de lijnen van lusteloosheid zich aftekenen op hun  gezicht.

Weet je, je bent een stuk verantwoordelijk voor je eigen gezicht. Als je lacht wordt een lelijk gezicht mooi, en als je lelijk kijkt wordt een mooi gezicht lelijk. Je gezicht immers is je visitekaartje dat zegt hoe je van binnen bent. Verzorg je gezicht, want anderen moeten het aanzien. Schoonheidsproducten helpen niet veel als je gezicht niet van binnenuit verzorgd wordt : vanuit je hart ! En ….. zit je hart in de zon, dan is de zon over je gezicht; zit je hart vol zorgen, levensmoe en lusteloos, dan teken je zelf lijnen van lelijkheid. Daarom ….. je wordt mooier als je glimlacht !

KERSTCOLLECTE :

De kerstcollectes voor de centrale verwarming brachten de mooie som van € 1.112,25 op, weliswaar iets minder dan voorgaande jaren. En via de bank kwam wederom een gift van € 500,- binnen, in totaal dus  € 1.612,25 voor de kerkverwarming. Namens de parochiecommissie zeg ik u van harte dank voor uw bijdragen.

VERJAARDAG :

Op woensdag 9 januari hoop ik weer mijn verjaardag te vieren en dan staat de deur van de pastorie uitnodigend voor iedereen open. U bent van harte welkom voor een kop koffie/thee of drankje.

Pastoor A. Koumans, OMI.