Irene Dings uit Maarheeze zingt vanavond in The Voice of Holland

MAARHEEZE – De zestienjarige Irene Dings uit Maarheeze is vanavond weer aan de beurt in het tv-programma The Voice of Holland op RTL4. Ze maakte een aantal weken geleden indruk op de jury.  De coaches Anouk, Ali B, Waylon en Lil Kleine waren onverdeeld enthousiast over haar optreden.

‘The blind auditions’ zijn achter de rug en de ‘The battles’ zijn nu in volle gang. Daarin strijden de talenten onderling met elkaar. Irene laat op haar Instagram dat het een ‘super super spannende aflevering met te gekke battles’ wordt.

Optreden in Weert
Irene woont bij haar ouders in het Brabantse Maarheeze. Maar de meeste tijd brengt ze door in Weert. Nadat Irene een vierjarige opleiding aan het Kwadrant afrondde, volgt ze nu de opleiding verzorgende bij Gilde Opleidingen in Weert. Ze heeft veel vrienden in Weert wonen en is regelmatig in de stad te vinden.

Ook heeft ze verschillende keren opgetreden in Weert. Zo heeft ze onder meer in het Franciscus Huis in Weert gezongen voor een goed doel. Verder heeft ze voor Stichting Peramiho, een stichting uit Weert die inzet voor mensen in Zuid-Tanzania, een opgetreden verzorgd.

Benieuwd hoe Irene het doet? Kijk dan vanavond om 20.30 uur naar The Voice of Holland op RTL4. Hier is het vorige optreden van Irene te zien.