Trainende terrorismeverdachten in Weert

WEERT – Via www.rtlnieuws.nl Een verdachte draagt een bomvest en zegt dat hij daar zijn hele leven van heeft gedroomd. De training van de groep terrorismeverdachten in een Limburgs vakantiehuisje is op video vastgelegd.

De mannen werden in september opgepakt. Foto’s van de beelden zijn in bezit van RTL Nieuws. Te zien is hoe de mannen oefenen met kalasjnikovs en het aantrekken van bomvesten.

De beelden zijn gemaakt tijdens een twee uur durende ontmoeting van de terrorismeverdachten met twee undercoveragenten in een vakantiehuisje in Weert. De agenten deden zich voor als leveranciers van wapens voor een aanslag. In het vakantiehuisje heeft de politie camera’s en microfoons verstopt om bewijs te verzamelen.

Lees verder hier >> bij de bron www.rtlnieuws.nl

Vorig artikelMuur oude Wertha brouwerij ontdekt
Volgend artikelKoffie en Kalle in Ospel