Wedstrijdverslagen MEOS Dames 1 en Dames A

NEDERWEERT/OSPEL – Dames 1:  Zaterdagavond stond de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft op het programma. Omdat we de vorige keer (in onze ogen) onnodig hadden verloren tegen Margraten riepen we meteen; thuis pakken we ze!! Gebrand om te winnen, begonnen we aan de wedstrijd.

De instelling die we voor de wedstrijd hadden, kwam niet meteen tot uiting in de beginfase. Het spel had een hoog tempo, maar van beide kanten gingen de ballen er niet in. Na een kwartier was de stand 2-2…. Omdat onze dekking net wat sterker stond en wij net wat effectiever waren gingen we met 9-6 de rust in! Omdat we vlak voor rust 2 minuten kregen, begonnen we in ons nadeel de tweede helft. Margraten wist hier goed mee om te gaan waardoor zij hun achterstand wisten in te halen. We wisten dat we alles moesten geven om te winnen. De gebrandheid kwam terug en we gingen als team steeds sterker spelen. De dekking stond dicht en onze keeper stond hier ijzersterk achter. De aanvallen gingen lopen en we wisten het spel te domineren. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 25-20! En zo hebben we ons aan ons woord gehouden; thuis pakken we ze. Esmee super bedankt voor je support! Volgende week spelen we om 20:45 tegen Bevo 2, in Panningen. Tot dan!

Dames A:

Meos DA1 – MIC DA1

Nadat we de vorige keer verloren hadden met 29-9 kwamen we met veel motivatie de kleedkamer binnen. Om 13:00 stonden we klaar om te beginnen met de wedstrijd. Toen het fluitsignaal klonk zijn we gelijk volle bak ervoor gegaan, dit lieten we helaas na de eerste 10 minuten erg liggen. In de verdediging waren we niet echt aan het opletten en de aanval ging erg traag. Dit zorgde ervoor dat we met de stand 3-9 de rust in gingen.

Na de rust gingen we er weer volle bak tegenaan nadat we een toespraak van de coach hadden gehad. We stonden erg sterk in de verdediging en ook de aanval ging erg goed, hierdoor kwam de stand steeds dichter bij elkaar. We hebben helaas niet gewonnen maar de eindstand is toch 15-17 geworden.