Protest met gele hesjes verplaatst naar Nieuwe Markt in Weert

WEERT – De betoging met gele hesjes die aanstaande zaterdag om 13.00 uur plaatsvindt, is verplaatst van de Muntpassage naar de Nieuwe Markt in Weert.

Dat meldt De Limburger. Een groepje Weertenaren heeft bij de gemeente een vergunning aangevraagd voor een betoging met gele hesjes. Zij organiseren een vreedzaam protest tegen stijgende kosten voor levensonderhoud.

Demonstratie
De demonstranten hebben in overleg met de gemeente en politie besloten niet door te stad te lopen, maar op de Nieuwe Markt te blijven ter hoogte van de ingang van de Hema. De organisatie zorgt voor toezicht zodat het protest vreedzaam blijft en niet uit de hand loopt.

Vorig artikelPlannen grond voormalig discotheek Geelen in Haelen
Volgend artikelUitnodiging kampioensreceptie JO11-2G RKSVO