Monique Princen uit Weert genomineerd voor Vrouw in de Media Award Limburg

WEERT – Monique Princen-Stultiens uit Weert is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award Limburg 2018. Princen is voorzitter van MKB-Limburg en strijdt samen met negen andere vrouwen uit Limburg om de titel.

Andere genomineerden zijn onder meer Nicole Ramaekers-Rutjens (burgemeester Gulpen-Wittem), Peggy Leurs (Tuincentrum Leurs uit Venlo) en tennisster Demi Schuurs uit Nieuwstadt. Princen is de enige genomineerde die afkomstig uit Midden-Limburg.

Vrouw in de Media Awards
De jaarlijkse Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de awards willen wij als organisatie vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. Dit filmpje laat de winnaressen van de Vrouw in de Media Awards van vorig jaar zien.

Stemmen
Vanaf maandag 7 januari tot 31 januari kan er via Vrouwindemedia.nl gestemd worden op de landelijke en regionale genomineerden. In de week van 4 tot en met 8 februari trekt de organisatie het land in om in alle provincies de regionale awards uit te reiken. Op maandagavond 11 februari overhandigt de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven, de landelijke award bij Instituut Beeld en Geluid in Hilversum en wordt een impressie van de uitreiking regionale awards vertoond.

Vorig artikelMan komt onder graafmachine in Baexem
Volgend artikelDerde ‘Vinyl-Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer