Getuigen gezocht van autovernielingen in Wessem

WESSEM – De politie zoekt getuigen van het beschadigen van enkele auto’s in Wessem. Via Facebook heeft de politie een oproep geplaatst.

In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 december 2018 tussen 02.30 uur en 03.00 uur en van zaterdag 29 december op zondag 30 december 2018 zijn er ergerlijke vernielingen aangericht in Wessem. Er werden onder andere enkele auto’s beschadigd door jongeren. Tijdens beide dagen vond het Come Closer en Winterfest feest plaats in het dorp.

Vandalen
Een groepje vandalen is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.45 uur, allen met de fiets, gezien op de Lange Beemdens. Een omstander sprak ze aan op hun gedrag. Hij werd vervolgens bedreigd. Het ging om jongens in de leeftijd van ongeveer 15 tot 17 jaar. De politie is op zoek naar getuigen die in de genoemde nachten de verdachten mogelijk gezien of herkend hebben.

Wie weet wie deze jongens waren of getuige was van de vernielingen, kan bellen met de politie via 0900-8844.

Vorig artikelStamtäöfelkes aflevering 32: ’t Paerd mós de ker trékke
Volgend artikelTwee gewonden bij auto-ongeluk in Roermond