Tram top 2000 voor het goede doel

WEERT –  Vanavond organiseert Café Tramhalt uit Weert tot 02.00 uur i.s.m. DJ Phil Aspers het evenement “TRAM TOP 2000”. Bezoekers kunnen deze dag – tegen betaling van een donatie van minimaal € 2,00 – een plaat kiezen uit de unieke, door DJ Phil Aspers samengestelde, “TRAM TOP 2000”.

De kans is dan groot dat dit liedje te horen zal zijn. Ook was het mogelijk om met vrienden, familie en/of collega’s een bedrag in te zamelen en samen een nummer uit de “TRAM TOP 2000” te kiezen. Zoals in de originele TOP 2000 zal er ook ruimte zijn voor nummers naar vrije keuze. Frans Snels zal gedurende de dag regelmatig achtergrondinformatie of commentaar geven bij een verzoeknummer en ‘flash – interviews’ doen met bezoekers van het evenement.

De totale opbrengst van de donaties wordt geschonken aan Woonbegeleidingscentrum Maaslandlaan, een centrum waar 21 ernstig meervoudig gehandicapten verblijven, en is bedoeld voor de aanschaf van een rolstoelfiets. Dus… doe mee en kom naar café Tramhalt. Doneer en kies JOUW plaat!

Foto’s: Rob Timmermans

Vorig artikelGootgemootj prisentieërtj……..de Beer mét Balle show
Volgend artikelKink in de kabel voor Herenboeren Weert