Vanavond Midnight Shopping in Weert

WEERT – Vanavond kan je  Midnight Shoppen in het centrum van Weert. De winkels in het centrum van Weert zijn geopend tot 22.00 uur. Gedurende de avond genieten bezoekers van sfeervol entertainment en speciale aanbiedingen. 

Ook is er t/m 23 december zal dit jaar voor het eerst Winters Weekend worden georganiseerd op de Markt in Weert. Het concept is bedacht door de organisatie achter Foodstock, dat naast een wintereditie van het foodtruck-festival een divers muziekprogramma verzorgt in een gezellige tent naast de kerk.

Foodstock
Het concept van Foodstock is inmiddels bekend; lekker eten dat wordt geserveerd vanuit diverse foodtrucks, voor deze wintereditie in een extra sfeervolle ambiance. Het Foodstock terrein is elke dag vanaf 12.00u geopend en gratis toegankelijk.

Foto’s: Rob Timmermans

 

Vorig artikelBrand in berging Wozoco Weert
Volgend artikelBAL met goed gevoel naar jaarafsluiter