BAL met goed gevoel naar jaarafsluiter

IJzersterke tweede helft (9-38) brengt BAL in de kwartfinale van de beker

Weert – De basketballers van het eerste team van Basketball Academie Limburg spelen aanstaande zondag, 23 december, hun laatste wedstrijd van 2018. Nadat er midweeks in Delft werd gewonnen voor de beker, komt zondag Dutch Windmills uit Dordrecht naar Weert. 

Het team uit Dordrecht is nieuw in de Dutch Basketball League, de hoogste basketballcompetitie van Nederland. Hier doen ze het niet onverdienstelijk. Bijna werd er gewonnen van landskampioen Donar en momenteel bezetten ze een nette 5e plaats in de Eredivisie van het basketball.

Sporthal Boshoven is dit jaar geen gemakkelijke opgave voor de tegenstanders van Basketball Academie Limburg. Er werd al gewonnen van Leeuwarden en Amsterdam. Daarnaast wisten veel teams het echte verschil pas laat in de wedstrijd te maken. Het jeugdige team van coach Radenko Varagic groeit door en hoopt met een overwinning op Dutch Windmills aansluiting te houden met de plekken die recht geven op play-off basketball.

De wedstrijd tegen Dutch Windmills is in Sporthal Boshoven en begint om 16.00 uur. Voor liefhebbers van een snelle en spectaculaire sport zeker een aanrader.

Vorig artikelVanavond Midnight Shopping in Weert
Volgend artikelPrinsenbal van de Jong Vlikkestaekers Doospel