Groei Kneepkens ICT Services leidt tot verhuizing naar Weert

WEERT – Kneepkens ICT Services timmert flink aan de weg. Na zes jaar met het kantoor op Bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert gezeten te hebben, groeit het ICT bedrijf uit zijn voegen. Tijd om uit te wijken naar een nieuwe locatie. Eind februari, uiterlijk begin maart, neemt directeur Ruud Kneepkens samen met zijn team een nieuw kantoorpand aan Noordkade 4/4a in Weert in gebruik. Een groot pand op een unieke zichtlocatie aan de stadsbrug van Weert dat het bedrijf voldoende mogelijkheden biedt om verder te groeien.

Inmiddels bestaat Kneepkens ICT Services bijna 11 jaar. Met een groeiend aantal klanten is ook het team de laatste jaren uitgebreid. Het team van ICT specialisten is dagelijks aan het werk voor klanten uit de regio Limburg en Noord-Brabant.

In één jaar tijd van plannen maken naar verhuizen
Begin 2018 stelde Ruud vast dat hij binnen afzienbare tijd meer kantoorruimte nodig zou hebben. Hij begon met het maken van plannen om een extra verdieping op het huidige kantoorpand te bouwen. Echter lagen deze plannen niet in lijn met het bestemmingsplan van het Bedrijvenpark. Na een kleine zoektocht viel zijn oog op het pand – herkenbaar aan zijn gebogen ramen – aan de Noordkade. Een groter pand waar hij zijn ambities met Kneepkens ICT Services kan realiseren.

Ruud: “Medio januari 2019 starten we met een kleine verbouwing om het kantoor helemaal aan de wensen te laten voldoen. De verwachting is dat we eind februari, uiterlijk begin maart kunnen verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Tijdens de verhuizing blijven we gewoon operationeel en bereikbaar voor onze klanten.”

Te huur voor bedrijven
Het pand is groot genoeg om naast het huisvesten van zijn bedrijf een aantal kantoren te verhuren aan andere bedrijven. Er zijn acht ruimtes tussen de 20 en 64m2 beschikbaar, geschikt voor zowel ZZP’ers als grotere bedrijven. Faciliteiten zoals een keuken, spreekkamer, wifi, parkeerplaats en intercom zijn aanwezig en zullen worden gedeeld.

Bedrijven en ZZP’ers die op zoek zijn naar een kantoor op een bijzondere zichtlocatie in Weert worden uitgenodigd een kijkje te nemen op funda. Contact opnemen met Ruud voor een vrijblijvende rondleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Hij is bereikbaar via [email protected]

Vorig artikelHuis van de Kerstman in centrum van Weert
Volgend artikelBrand in berging Wozoco Weert