Onderzoek naar tijdelijke verhuizing coffeeshops Roermond

ROERMOND – Burgemeester Rianne Donders van Roermond heeft toegezegd onderzoek te doen naar een tijdelijke verhuizing van de coffeeshop(s) voordat er definitief een besluit wordt genomen over een mogelijke nieuwe locatie.

De fracties in de gemeenteraad vinden het te lang duren voordat er een definitief besluit komt over verplaatsing van de twee coffeeshops uit de binnenstad. Dat meldt De Limburger.

Meerderheid
Een definitief besluit als gevolg van een onderzoek, dat een extern bureau gaat verrichten, nog een jaar of langer op zich laat wachten. Een meerderheid van de raad vindt dat te lang. Het aantal bezoekers van coffeeshops ligt nu op een half miljoen. Dat aantal neemt alleen maar toe.

Vorig artikelVoetbalwedstrijd Philips van Horne en Filips van Spanje
Volgend artikelGeld voor extra sfeerverlichting in Weerter binnenstad