Ryanair vraagt collectief ontslag aan

Eindhoven Airport

EINDHOVEN – Ryanair heeft collectief ontslag aangevraagd voor al het in Nederland gevestigde personeel.

Ryanair heeft collectief ontslag aangevraagd voor de zestien piloten die tot begin november werkten op de basis op Eindhoven Airport, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Ook voor het resterende cabinepersoneel, zo’n vijftien personen, is ontslag aangevraagd. Volgens de Ierse luchtvaartmaatschappij doet zij dit vanwege de slechte bedrijfseconomische prestaties.

Vakbonden
Eerder sloot de vliegmaatschappij al de basis in Eindhoven en gaf toen al aan dat het personeel dat zich verzette wilde ‘uitfaseren’. Vakbonden hebben aangekondigd verweer aan te tekenen namens hun leden.

Vorig artikelSint Ursula wint in de Dutch Internet of Things (IoT) Challenge
Volgend artikelSoccer Talentino’s Weert – de nieuwste voetbalschool