Met voetbal op bezoek bij Basketball Academie Limburg

Kans op een clinic van oud-international Richard van Poelgeest

De mannen van Basketball Academie Limburg spelen aanstaande zondag hun laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Bijna werd afgelopen weekend koploper Zwolle in eigen huis gevloerd. Zondag gaat de jacht verder, dan met een wedstrijd tegen Dutch Windmills uit Dordrecht

Dit seizoen wilt Basketball Academie Limburg zoveel mogelijk mensen in contact laten komen met de mooie sport die basketball is. Afgelopen wedstrijd werden de zaalsporten uit de omgeving uitgenodigd om te komen kijken en aanstaande zondag is het de beurt aan het voetbal. Door de winterstop de ideale gelegenheid voor voetbalteams om op bezoek te komen in sporthal Boshoven. Alle voetbalclubs uit de gemeente Weert en Nederweert zijn inmiddels aangeschreven en kunnen de wedstrijd kosteloos komen bezoeken.

Hebt u deze mail gemist en wilt u met uw club de wedstrijd komen bezoeken? Stuur een mail naar [email protected]. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. De club die met de meeste leden een wedstrijd komt bezoeken krijgt een basktball-clinic aangeboden onder leiding van  oud-international Richard van Poelgeest.

 

Foto: Tessa van Gameren