Finale Dutch IoT Challenge in Spark Tech Lab Weert

Doel is om van Limburg voorloper en hotspot te maken op gebied van IoT

Keyportregio – De IoT Challenge daagt scholieren uit om de kracht van internet te gebruiken voor de innovaties van de toekomst. Het bedrijfsleven uit Limburg en de Limburgse onderwijs- en overheidsinstellingen werken hiervoor intensief samen met organisaties zoals Keyport. Doel is om van Limburg voorloper en hotspot te maken op gebied van IoT.

Maar liefst 150 teams leverden 150 nieuwe ideeën in vijf verschillende categorieën: agro, zorg, logistiek, smart cities en een algemeen thema. De 20 finalisten presenteerden hun innovaties op 14 december aan de juryleden. Bekijk de video voor een impressie van deze verkiezing.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

BRONKeyport 2020
Vorig artikelKeyport 2020 tekent coalitieovereenkomst Bio Treat Center (BTC)
Volgend artikelMet voetbal op bezoek bij Basketball Academie Limburg