The Voice-deelneemster Irene Dings (16) vaak in Weert te vinden

MAARHEEZE/WEERT – Irene Dings verpletterde afgelopen vrijdag de jury van The Voice of Holland. Het 16-jarige meisje woont in Maarheeze, maar het leven van het muzikale talent speelt zich grotendeels af in Weert.

Haar blind audition was een doorslaand succes. De coaches Anouk, Ali B, Waylon en Lil Kleine waren alle vier enthousiast over haar optreden. “Voor iemand van 16 jaar heb je het echt fantastisch gedaan”, zei Anouk. Irene is door naar de volgende ronde en strijdt de komende weken voor een plek in de finale van het tv-programma.

Optreden in Weert
Irene woont bij haar ouders in het Brabantse Maarheeze. Maar de meeste tijd brengt ze door in Weert. Nadat Irene een vierjarige opleiding aan het Kwadrant afrondde, volgt ze nu de opleiding verzorgende bij Gilde Opleidingen in Weert. Ze heeft veel vrienden in Weert wonen en is regelmatig in de stad te vinden.

Ook heeft ze verschillende keren opgetreden in Weert. Zo heeft ze onder meer in het Franciscus Huis in Weert gezongen voor een goed doel. Verder heeft ze voor Stichting Peramiho, een stichting uit Weert die inzet voor mensen in Zuid-Tanzania, een opgetreden verzorgd.

Vorig artikelVerbouwing Muntpassage verloopt volgens planning
Volgend artikelEmté-supermarkt in Nederweert wordt Jan Linders