Henk Janssen vertrekt bij welzijnsorganisatie Wel.kom

Henk Janssen Foto via Wel.kom

ROERMOND – Directeur-bestuurder Henk Janssen neemt na zeven jaar afscheid van welzijnsorganisatie Wel.kom uit Roermond, Venlo en Beesel. Dat meldt voorzitter Jan van der Kruis op de website van Wel.kom.

Daar schrijft Van der Kruis: “Henk Janssen heeft Wel.kom vanaf 2011 intensief gesaneerd en gereorganiseerd. Op de fundamenten van indertijd is een vernieuwde organisatie gebouwd die voorbereid is op haar toekomst, zowel in Venlo als in Roermond. Met nimmer aflatende energie heeft hij de organisatie Wel.kom weten om te vormen tot een toonaangevende brede welzijnsorganisatie. Nu Henk Janssen zijn taak heeft afgerond gaat hij zich richten op een nieuwe uitdaging.”

De raad van toezicht gaat zich samen met de organisatie en de belangrijkste stakeholders bezinnen op de gewenste invulling van de vacature.