Twee fietsers overleden na ongeval in Grashoek

Grashoek – Woensdagochtend heeft er rond 07:30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de Vliegertsdijk.

Busje

Een busje kwam daar in aanrijding met drie fietsers. Twee slachtoffers zijn overleden. Het derde slachtoffer is zwaargewond met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Slachtoffers
De slachtoffers zijn alle drie volwassen mannen, maar informatie over de identiteit is nu nog niet bekend. Naast de bestuurder waren er verder geen inzittenden in het busje. De bestuurder is niet gewond geraakt en opgevangen door de hulpdiensten.

Onderzoek
De Vliegertsdijk is afgesloten om de hulpverlening door de brandweer, ambulancedienst en politie mogelijk te maken. Ter plaatse is onderzoek opgestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Zo wordt er een drone ingezet om luchtfoto’s te maken van het plaats van het ongeval.

Vorig artikelHenk Janssen vertrekt bij welzijnsorganisatie Wel.kom
Volgend artikelBoekpresentatie ‘Swartbroek, Namen en Bijnamen’ op 15 december